Projectmanager

Projectmanager

Projectmanager heet Projectmanager omdat de naam prikkelt, misschien zelfs irriteert. De naam roept een beeld op van mannen in maatpak, compleet met stropdas. Dat is echter niet wat je krijgt.

Dirk, Aart en Edwin speelden in de negentiger jaren van de vorige eeuw in verscheidene garagerockbands (Jabberwocky en the Wimps). Wat ze sinds twee jaar met Projectmanager doen, ligt in het verlengde daarvan. Projectmanager verkent de rafelranden van de popmuziek. Losjes, ruig, super intens en recht voor z'n raap. Catchy en meezingbare garagepop met een 'touch of soul'. Zoiets.

Mensen die de moeite namen om eens wat van hen te luisteren, stelden stuk voor stuk hun (voor)oordeel bij. "Verrek, dit is echt goed," kreeg het drietal uit Vorstenbosch, Dinther en Berlicum steevast als commentaar.

Eind augustus namen de drie garagisten opnieuw vijf liedjes op in de studio van Roel Blommers in Eindhoven (voor wie het weten wil: Roel produceerde de platen van de Afterpartees en Pauw). Binnenkort komen een paar van deze liedjes online beschikbaar. De enkeling die ze al gehoord heeft, is ronduit enthousiast. "Wow! Zijn jullie dit?"

Verwacht een korte set kakelverse liedjes, waarvan sommigen nu al zeggen dat het 'classics' worden. Eenvoud met maximaal effect. Melodietjes om verliefd op te worden, een toffe beat en voortrazend gitaarwerk. Ze menen het (nog steeds), die joekels van Projectmanager.


Website - Projectmanager Facebook - Projectmanager Twitter - Projectmanager

Voor meer informatie ga naar www.novemberrock.nl